U Domu zdravlja u Goli uređena je stomatološka ordinacija u čiju je rekonstrukciju i opremanje, zajedno s uređenjem dnevnog boravka za djelatnike, Općina uložila 55.000 eura.

Uređenje je obuhvatilo i nabavu stomatološke stolice pa će odsad i Prekodravci na raspolaganju imati modernu ordinaciju.

Mirjana Hanžeković, ravnateljica županijskog Doma zdravlja pohvalila je novu investiciju Općine Gola koja na čelu s načelnikom Stjepanom Milinkovićem neprestano ulaže u ambulantu u Goli.

– Ovo je samo jedna u nizu investicija Općine s kojom se znatno podiže standard u zdravstvenoj skrbi – naglasila je Mirjana Hanžeković.

I župan Darko Koren istaknuo je odličnu suradnju s Općinom Gola i to ne samo u zdravstvu nego i školstvu.

– Svakako moram istaknuti Stjepana Milinkovića koji je veliki humanitarac, što je dokazao kroz svoj liječnički rad, i može služiti kao primjer mladim liječnicima. On i u svom načelničkom radu može biti primjer, a to smo se uvjerili kroz sve godine naše odlične suradnju na svim područjima – dodao je Koren.

Stjepan Milinković je, pak, naglasio kako Općina veliku pažnju posvećuje i zdravstvenoj skrbi koja je također od iznimne važnosti za mještane.

– Mi ćemo i dalje ulagati i u zdravstvo jer želimo mještanima omogućiti odgovarajuću skrb i u tom području. Sad u našem Domu zdravlja imamo pravi tim jer tu su liječnica opće prakse dr. Jasmina Ilić i njena medicinska sestra Tanja Kranjec Lončarić, stomatologinja dr. Ana Zrna i njena medicinska sestra Ana-Marija Dedić te patronažna sestra Martina Sabolić Ružić  – kaže Stjepan Milinković.

Novo ulaganje Općine posebno je razveselilo stomatologinju dr. Anu Zrna i njenu medicinsku sestru Ana-Mariju Dedić.

– Sad imamo svu potrebnu opremu za rad i kvalitetnu brigu o pacijentima. Zahvaljujemo Općini Gola što nam je omogućila idealne uvjete za rad – dodala je dr. Ana Zrna.

Novouređenu ordinaciju blagoslovio je Branko Sajković, župnik u Goli.

Borozan, D., (2023) FOTO Gola dobila novu stomatološku ordinaciju, dr. Ana Zrna: Sad imamo svu potrebnu opremu za rad i kvalitetnu brigu o pacijentima [internet] <raspoloživo na: https://epodravina.hr/foto-gola-dobila-novu-stomatolosku-ordinaciju-dr-ana-zrna-sad-imamo-svu-potrebnu-opremu-za-rad-i-kvalitetnu-brigu-o-pacijentima/ > [7.12.2023]