U Domu zdravlja Križevci održan je tečaj za trudnice. Tečaj se održava u prostorijama Doma zdravlja od 18. do 21. ožujka, 20. do 23. svibnja, 17. do 20. lipnja, 16. do 19. rujna i 25. do 28. studenog.

Trudnički tečaj je priprema za trudnoću, porod i sve što vas očekuje nakon njega i dolaska novog člana obitelji. Namijenjen je trudnicama i njihovim partnerima ili odabranoj pratnji koja će uz rodilju biti prisutna na samom porodu.

Cilj tečaja je upoznati i pripremiti sve njegove polaznike na razdoblja u kojima će se dešavati određene promjene koje prate normalan tijek svake trudnoće i poroda te vremenskom periodu babinjača i njega, odnosno fiziološke promjene kod novorođenčeta.

“U današnje vrijeme kada smo svjedoci lako dostupnih informacija putem medija, foruma i raznih grupa želja nam je da naše trudnice dobiju stručne i točne informacije kako bi smirene i educirane prošle nadolazeće vrijeme.”-poručuju s tečaja.

Idealno vrijeme za polazak na tečaj je između 30-tog i 35- tog tjedna trudnoće.

Predbilježba se vrši u ordinaciji dr.med.spec Slavice Kozmičuk Horvat ili kod patronažne sestre Valentine Mikulčić i na brojeve telefona 048/720-930 ili 099/410-9448.