Ovim putem želimo obavijestiti sve pacijentice o mogućnosti upisa u ginekološku ordinaciju u Križevcima gdje osim doktora iz Opće bolnice „dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica svakim ponedjeljkom i srijedom zdravstvenu uslugu pruža i dr. med. spec. Nenad Muršić u prijepodnevnoj smjeni.

S obzirom da se već neko vrijeme mijenjaju ginekolozi u ginekološkoj ordinaciji u Križevcima, sa doktorom koji će svaki ponedjeljak i srijedu u isto vrijeme biti dostupan pacijenticama privremeno smo osigurali konstantu u pružanju zdravstvene usluge pacijenticama s područja Križevaca, a što ćemo i u daljnjoj budućnosti nastojati poboljšati.

 

Osim redovnih ginekoloških pregleda, u našoj ordinaciji možete obaviti 3D i 4D ultrazvuk u ginekologiji i trudnoći.

 

3D ultrazvuk:

 

  • koristimo za otkrivanje i bolju dijagnostiku tvorbi u maternici polipa i mioma,
  • služi boljoj kontroli položaja intrauterinog uloška,
  • je nezamjenjiv u dijagnostici anomalija maternice,
  • koristi se u boljoj detekciji cista i tumora jajnika – daje nam bolji uvid u volumen same ciste, bolji pregled njezine stijenke i time daje bolju odluku u daljnjem liječenje.

 

3D ili 4D ultrazvuk često se koristi kao učinkovita metoda demonstracije fetusa roditeljima, što je nesumnjivo nezaboravno emocionalno iskustvo. Prije svega, ovi se modaliteti koriste kao medicinsko dijagnostički alat. 3D ultrazvuk omogućuje bolje i preciznije dijagnosticirati patološke strukture . Također omogućuje bolju vizualizaciju kostura fetusa, prosudbu nekih površnih fetalnih anomalija, npr. rascjep usne, tumora, malformacije fetalnih udova itd.

 

Pacijentice upis mogu obaviti dolaskom u ordinaciju ili kontaktom na broj telefona:

 

  •  medicinska sestra: Nevenka Turčinović
  •  telefon: 048 712 500
  •  e-mail: gin1-kz@dzkkz.hr