Na poziv zamjenice gradonačelnika Ksenije Ostriž i pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ane Mlinarić u Gradskoj upravi danas je održan radni sastanak s ravnateljima koprivničkih vrtića, osnovnih škola i predstavnicima Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije. Tema sastanka bila je vezana uz provođenje programa prevencije karijesa kod djece koja pohađaju program predškole u dječjim vrtićima i učenika trećih razreda osnovnih škola na području Grada Koprivnice.

Kako je istakla ravnateljica Doma zdravlja Mirjana Hanžeković, s edukacijom o prevenciji karijesa bi se moglo započeti već idućeg tjedna, nakon što se napravi cjelovit popis predškolaca i učenika trećih razreda. Isto tako, pročelnica Mlinarić najavila je kako Grad Koprivnica planira Javni poziv za provođenje programa prevencije karijesa za 2023. godinu raspisati početkom mjeseca lipnja, kako bi se s provođenjem krenulo početkom pedagoške/nastavne godine.

www.koprivnica.hr [online]”Idući tjedan u gradskim vrtićima i osnovnim školama kreće edukacija o prevenciji karijesa” Dostupno na : Idući tjedan u gradskim vrtićima i osnovnim školama kreće edukacija o prevenciji karijesa – Grad Koprivnica [20.10.2022].